Klientudtalelser

Klientudtalelser og tilbagemeldinger kommer der mange af  (tak for det):  Ofte tilbagemeldinger om forsvundne allergier, astma, smerter – at der er blevet født et barn, at vægten er ændret positivt og humøret forbedret, om muligheder i livet som “pludselig” viste sig.

Det er længe siden jeg har haft opdateret tilbagmeldinger, så det må jeg live lidt dygtigere til – men nu er en enkelt fra 2017 lagt på også.

Nedenfor finder du et par enkelte forskellige udtalelser.

 

1100-300-4-mere om2

 

Tilbagemelding fra kvinde (Christina), der har modtaget sommerens kanaliserinstilbud 2017:

“Kæreste Gitte,

endnu engang triller tårerne ned af mine kinder….Af glæde og taknemmelighed over muligheden for denne kontakt, med al den kærlighed, støtte og opmuntring det giver. Endnu engang af hjertet tak, fordi du giver os alle mulighed for at kunne modtage denne smukke gave  ❤”

 

 

Tilbagemelding fra kvinde/familie (MH), som der er husrenset hos i februar 2017.

Kære Gitte,
Mange tak for tilsendte meget grundige og informative tilbagemelding på din fjern husrens hos os  i fredags.

Det var spændende læsning, og mange gode råd, som jeg har taget til mig så vidt som muligt. Vi havde en dejlig og hyggelig dag da vi kom hjem, med masser af musik, lækker mad og fjollen rundt. Både jeg men også mine børn synes at vi kan mærke forskel, og at der nu er rarere at være. Selv kan jeg tydeligt mærke en forskel – den uro og tyngende fornemmelse jeg har haft er væk, og det er helt fantastisk dejligt!!! Min bedre halvdel er mildest talt ikke spirituelt anlagt, men har indstillingen at så længe jeg (og børnene) er glade så er det OK med ham 😉

Tusind tak for din indsats med at rense, sende videre og lægge beskyttelse om vores hus. Jeg er dig dybt taknemlig for alt det 🙂

For at få så stor glæde af din indsats som muligt har jeg  i lørdags  købt en rosakvarts, som jeg lagt både i aktivitetsrummet men også en fin sten på hvert af børneværelserne. Har også en lille sten i min lomme… Jeg købte også et bundt hvid salvie, som den søde dame i butikken sagde kunne være god at rense med med mellemrum. Vi har fået et par planter, som skulle virke luftrensende, og har lagt en rød dug på spisebordet. Jeg kunne heller ikke lade være med at købe en lille englefigur der holdt et lys – Angel of hope hed den – så den passer på os nu 🙂

Pyha, jeg tænkte nok at du ville finde en gammel dame der tidligere har boet her – jeg har tidligere forsøgt, når jeg har ligget og ikke kunnet sove, i tankerne at kalde på alle engle eller andre hjælpere, som jeg håbede kunne sige til hende at vi ikke mente det negativt det med at bygge noget nyt, og om hun ikke nok ville lade os være i fred… jeg har en helt anden ro nu i mit soveværelse, det er jeg lykkelig for! Tak for dine bemærkninger om børnene, jeg vil have den viden med mig fremover.  De har kun fået at vide at du skulle rense energien, ikke noget om tidligere beboere etc – ingen grund til at skræmme dem, tænker jeg. Min søn syntes det var sjovt, at du kunne sidde og ”hacke dig ind” i vores hus hjemme fra dit kontor, det var en sjov måde at se det på.

Jeg har ikke lige nu råd til at købe sådan en jordstrålings effekt, så jeg håber det går godt nok uden. Jeg vil gerne sige ja tak til at skrive til dig om et års tid, og spørge om dit ”låg på” stadig holder…

Det var min tilbagemelding sådan som jeg har oplevet det siden i fredags – igen, tusind tak for din hjælp. Jeg ønsker alt godt for dig, og hører  jeg om nogen som jeg  føler ville kunne få glæde af din hjælp, vil jeg helt klart anbefale dig.

 

1100-300-4-mere om2

 

Dette er en tilbagemelding fra en mor til en ung familie, som jeg husrensede hos september 2013.

“Hej Gitte
Tusinde tak for i går, det var fantastisk.
Og tak for din mail med beskrivelsen af det du oplevede.
Jeg kan fortælle dig at jeg fik en sms fra X og Y i morges hvor de fortalte, at lille Z “kun” havde været vågen 2 gange i løbet af natten (og det var … kun fordi hun ikke kunne finde sin sut:-)) til forskel fra at hun før var vågen 10 – 15 gange i løbet af natten. FANTASTISK. X har overhovedet ikke været oppe i løbet af natten til forskel fra at han plejer at være oppe flere gange om natten.
FANTASTISK.
Om morgenen når de står op plejer de at prikke og mugge lidt efter hinanden, men det gjorde de ikke i dag, de har haft så skøn en morgen skriver de:-)
X siger at han føler sig lettere og mere positiv end før, og det samme siger Y .

Er det ikke bare fantastisk. Jeg har i dag haft kontakt med Jens Sørensen om Effekt. Jeg læste på hans hjemmeside om opsætning og jeg syntes at det lyder lidt svært at finde det rigtige sted, og vi vil jo helst ikke sætte den forkert. Men han sagde at vi ville få den vejledning vi skulle bruge, og han fik adressen så han kan gå ind på sin PC og se hvordan bygningen ser ud, så det er jo betryggende.
Jeg bestiller helt sikkert en Effekt.

Tusinde tak for dig og din dygtighed, vi er så glad for at du har hjulpet os til at få den lille familie til at fungere igen.

Ha’ en dejlig aften og weekend:-)

Kærlige hilsner
A”

1100-300-4-mere om2

Klient  udtalelser  mv. 2012

Pia, efter at datter har fået “Eksamens dråber” (Bachs Blomster).

“Hej Gitte

Nu har min datter netop været oppe i mundtlig matematik. Hun fik 12 og er bare så glad.

Hun tog dråberne 4-5 gange i går og har også taget dem nogle gange her til morgen – sidste gang i forberedelseslokalet, og hun synes, det giver hende en dejlig ro. Hun var selvfølgelig stadig nervøs, men det skal man jo også være. Men de “anfald” hun ellers ofte får med rysteture, har hun ikke oplevet.

Så næste år, når der igen er afsluttende eksamener, vil hun meget gerne igen benytte dråberne.

Tak for hjælpen:)

Mange hilsner
Pia”

1100-300-4-mere om2

 

25.05.2012: Fra Mona efter fjern-husrensning:

“Vi takker for husrensen. Der er klart sket noget her i huset bare husets duft er helt andreledes nu kan man dufte sit vasketøj, det jo helt utroligt. Og der er klart sket noget her 🙂 Vi er begge to meget påvirket af det og drikker utrolig meget vand. Takker for alle rådene, vi vil helt klart kikke på det, og har allerede fjernet et firkantet møbel i stuen. …..

Hilsen

Mona”

 

1100-300-4-mere om2


20.05.2012: Fra Turid Tukáte, Norge
Læser af Kryon kanaliseringer på hjemmesiden.

“Hei Gitte! Jeg beundrer ditt mot og innsatsvilje. Det er morsomt å se hvordan du (vi) ledes på denne veien. Men så har vi jo alt samlet i vårt indre. Vi er universet med alt sitt innhold, hver enkelt av oss. Det er illusjon alt det ytre, og det strever jeg med å forstå – sånn rent reelt. Har mange ganger tenkt, at det ville vært fint om jeg kunne kanalisere for så hadde jeg hatt en å stille mine personlige spørsmål til også. Jeg har en god intuisjon, mener jeg, men har ingen stemmer i hodet som snakker til meg – dessverre. Jeg likte godt din innsikt om at alt er ressurser. Så sant, så sant.

Ved en tilfeldighet var du på dataskjermen en dag, og siden har jeg lest alt som skrevet er om både deg, Kryon og Maria, og ellers. Meget interessant med din spirituelle historie. Spiritualiteten bare skyter opp rundt oss alle, som blomster på marken – vi kan ikke unnlate å plukke med oss. Du har en skriveglede som fryder leseren. Hjertelig takk. Turid Tukáte”

 

1100-300-4-mere om2

 

01.05.2012  Fra Evi Lindgren,
Læser af Kryon kanaliseringer på hjemmesiden

Kære Gitte Damgård!

For nylig modtog jeg inspiration til at begynde min nye dag med disse ord:

“Hjerteligt tak Gud for endnu en fuldendt og perfekt dag i din tjeneste, hvor mirakel følger mirakel, og under følger under”.

Siden da strømmer det til, hver eneste dag, med ekstra forunderlige, vidunderlige, undere og mirakler. (guddommelige gaver)

Et af de helt store er dine Kryon-kanaliseringer, Gitte!

Jo – du kan tro det er undervisning af mig også, med svar på spørgsmål som jeg tumler med. Det er vel nok fantastisk!

Det er også særdeles værdifuldt alt hvad Kryon evt. nævner af ros og ris til dig, for du kan være sikker på,at også jeg

kan lære af det. Også jeg er jo menneske undervejs, som falder og snubler ind i mellem. Vi øver os jo alle sammen.

Hvilket kæmpe mirakel at det overhovedet er muligt, at du kan modtage alt det, og at jeg (og mange andre)

derefter kan sidde hjemme, i ro og mag, og modtage Kryon-undervisningen også !!!!!!! Fantastisk!!!!!!!!

Det er jo et gigantisk storslået både under og mirakel!

Jeg siger kæmpe stort ja tak til dit tilbud om at modtage Kryon-opdateringer, via e-mails.

I dyb taknemmelighed til dig og Kryon, siger jeg jerhjerteligt tak!Overbring gerne min taknemmelighed til Kryon.

Lys og kærlighed

Kunstner og Åndsforsker

Evi Lindgren. Helsingør.

 

1100-300-4-mere om2

 

Fra Lisa – (modtager af skriftlig kanalisrering):
“Pas godt på dig selv til da og 1000 tak for din smukke kanalisering – har været så fuld af kærlighed siden jeg læste den.”

1100-300-4-mere om2

 

Fra Ove (kanalisering)

“Jeg har været til kanalisering hos Gitte i dag.
Det var en stor oplevelse.  Gitte formidlede kontakt til mange høje åndelige væsener og de besvarede de spørgsmål, jeg havde givet til hende om min tilværelse, problemer osv.  Svarene blev givet fra et “højt” niveau og var så fulde af kærlighed at jeg blev dybt bevæget. Det var dejligt at opleve, at nogen så på mig med så kærlige øjne, og samtidig kom svarene fra nogen, der kendte mig.   Det var dejligt at blive set på den måde og at få nogle svar på mine eksistentielle spørgsmål.
Og det er dejligt at opleve, at verden er meget større, end vi ser normalt.
Tusind tak til Gitte for at være talerør.
Med venlig hilsen  Ove”

 

1100-300-4-mere om2

 

Brit (kanalisering

“Kære Gitte.
Som “notarius” ved en kanalisering til min kusine Kirsten vil jeg her give mit besyv med.
Kirsten havde bedt mig om at være tilstede, da kanalisering var noget hun ikke kendte til.
Ifølge aftale med Gitte sad jeg i umiddelbar nærhed af hvor kanaliseringen foregik.
Gitte starter med at spørge til klienten, er der nogle spørgsmål eller lign. Forklarer hvordan det foregår og hvor “ordene” kommer fra.
Og så går Gitte igang. Det er en fantastisk situtation, at kunne sidde på sidelinien og lytte og notere.   Det var så smuk en overbringelse af beskeder. Det var så smuk en indleven og ikke mindst stor ærlighed i beskederne. Vel vidende at det ikke er Gitte der dikterer men at hun KUN formidler, gøres det med stor ærlighed og ikke mindst kærlighed.  En fantastisk oplevelse. Ind i mellem “glemte” jeg faktisk at det ikke handlede om mig.  Det er en anderledes måde, men (måske) lige lærerigt,og super super dejligt.
Gitte du er stor GAVE at have fået lov at kende.
Tusind tak for dit, altid nærvær, tilstedeværelse og
storsind.”

 

1100-300-4-mere om2Eva (Biopatisk test)  (Problem: allergi)

Hej Gitte. Tusind tak for den meget store forbedring af mit liv. Igår var birkepollen på 2185, og jeg havde ingen symptomer og cyklede fra Allerød til Birkerød i strid modvind uden at miste pusten. Så jeg smilede hele vejen. Mine øjne, min næse, min hals og mine lunger har det fint på trods af rigtig meget pollen, og det er en skøn fornemmelse. Og jeg har ikke taget nogen medicin. Før ville jeg have haft taget antihistamin, øjendråber, næsespray og en astmaspray. Meget dejligt ikke at være afhængig af alt det. Havde jo været spændt på, hvor godt jeg ville have det, når pollensæsonen startede. Og jeg har det glimrende. Så tusind tak for hjælpen. Kærlig hilsen Eva.

1100-300-4-mere om2

 

 Jannike. (Efter Kanaliseringsaften, hvor Jannike modtog en besked der bla. handlede om Lourdes)

“… Det var virkelig en fabelagtig aften i går. Jeg kunne faktisk slet ikke sove, da jeg kom i seng – det var som om jeg var på speed. Ikke at jeg ved, hvordan det føles, men søvn blev der ikke meget af. Jeg har også fundet Lourdes, og det er lige før at jeg er parat til at tage afsted her i september, men så får jeg vist lidt travlt. Se dennne side www.lourdes.dk, som handler om den Nordiske valfart til Lourdes. Endnu en gang TAK til dig Gitte, som gør dette muligt – det var en oplevelse, jeg altid vil huske. Knus fra Jannike.”

 

1100-300-4-mere om2

 

Randi (Efter en kanaliseringsaften, hvor der bla. var besked om Lourdes). 

“…..Tusind tak for en fantastisk aften i går. Se lige, hvad jeg har fundet:http://en.wikipedia.org/wiki/Lourdes . Der er også en side, der ser spændende ud, men jeg kan ikke få den vist:www.lourdes.dk…… Knus Randi.”

 

1100-300-4-mere om2

 

 

Dorte (Efter behandling af baby).

Kære Gitte.
“Tusind tak for i dag. Det er altid en fornøjelse – for både min datter og jeg. Jeg kunne bare mærke, at der var noget, og det kunne man jo se, at der var, på hendes reaktion.
Store knus fra Dorte”

 

1100-300-4-mere om2

 

 

 

Tina (Efter biopatisk test i november)
“Hej Gitte.
Vil ønske dig en glædelig jul samt godt nytår.
Og sende dig en stor tak for den helt igennem fantastiske biopat test jeg fik lavet hos dig den 1 nov. 2008.
Nu har jeg gået med hovedpine 2-3 gange om ugen siden jeg var 15 år gammel.
Og efter denne biopat test har jeg fuldt dine råd,invisteret i mit eget liv.
Jeg har købt alverdens dråber natur piller mm.
Men det virker. Jeg har haft hovedpine 1 gang siden. ( Og kun ganske lidt )
Det er det bedste investering jeg har gjort i hele mit liv.
Og ja det er måske lidt dyrt, men sat op imod resultatet. Er det det hele værd, og mere til.
Tak for din støtte.
Og håber vi ses i det nye år.
De kærligste julehilsner Tina”

 

1100-300-4-mere om2

 

Herfra vil jeg blot sige tusind tak for alle tilbagemeldinger gennem tiden.

mit eget fra kroatien- smuk billede