Arrangementer

Du kan finde oversigt over arrangementer i arrangementkalenderen.

Ønsker du at følge med så skriv dig på arrangement-nyhedsbrevet.

 • Kanaliseringsaftener (kanaliseringsaften med besker fra engle og mestre).
 • Lukkede cirkler (kun for de der har deltaget i Kryon-Lys-Meditations forløb)
 • Maria aftener (kanaliseringsaften med beskeder o.a fra Maria).
 • Healingsaften. Vi byder Engle, mestre og H.Å. inden for.
 • Tilbagevende arrangementer, hvor du kan være med hjemme fra dig selv er :
  • Meditation.
   Første lørdag i måneden: 16-16.30. Meditation. vi mødes i hjertet. Kanaliserede ord fra Maria. Følg evt med på MariaSkolens hjemmeside. Kanalisrede ord kan du modtage også via kanaliseringsnyhedsbrevet og via facebookgruppen: Marias Skare.
  • Modtag gratis healing. Følg med på hjeemmeside, i arrangementnyhedsbrevet eller på hjemmesiden.
   Fra 01.03.2016 vil der når det er muligt også være gratis fjernhealing (Maria-Healing) efter meditationen der foregår første lørdag i måneden.
  • Send lys, healing, kærlighed
   Hver søndag kl. 09.00-09.30 : Vi sender lys, healing til dyr der stiller sig til rådighed. Vær med der hvor du er. Se også facebookgruppen: “Healing og lys til de dyr …”.

1100-300-4-mere om2
Lidt mere  om arrangementer :

 • Workshops
  • Introduktion til kanalisering Du får enintroduktion i, hvordan det er at kanalisere. Interesserer emnet og ønsker du at føre det videre, så anbefaler jeg at fortsætte på  den skole, hvor jeg selv er uddannet
 • Temaaftener: Disse er sammensat om forskellige temaer  – eksempelvis angst. Vi snakker om temaet, hvad det handler om, hvad man kan gøre. Vi taler om Urter, Bachs Blomster og , hvis det er relevant, så laver vi guidet meditation og/eller der gives kanaliserede beskeder.
 • Kryon-Lys-Meditationsforløb. Dette er forløb over 10 gange som skal tages i rækkefølge. Kryon og Maria er vores rejsefæller, som handler om personlig udvikling på forskellig vis.
 • Fyraftensmeditation ca 30-60 minuters guidet meditation og lidt te/kaffe/snak.
 • Kanalisering aftener .Nogle gange med en fast “mester” som fx Maria, Kryon, Celeste – eller der er “frit slag” og de mestre/engle der har beskeder til os kommer igennem, som det nu passer bedst. Neden for kan du læse mere om kanaliseringsarrangementerne:
 • Healingsaften. Vi byder engle og mestre inden for samt en lidt anden energi: H.Å.
  Der vil blive beskrevet lidt, hvad der ske, og få beskeder vil komme, men det er en aften i modtagelighed .


mariaskolen-maria1

Jomfru Maria: Art: Birgitte og Peter Fich

Maria-aftener: kanalisering, øvelser, beskeder. Jeg kan ikke på forhånd vide, hvad disse aftener vil bringe med sig, da jeg blot stiller mig åben for det, der kommer fra Maria. Ved nogle aftener er der beskeder til alle samlet, og indivduelt – men også øvelser og informationer. Maria stråler altid igennem med sin kærlighed.

 

 

 

 

kryon1

Kryon. Art: Birgitte og Peter Fich. Billede ejet af : Gitte Damgård

Kryon aftener: Kanalisering, øvelser, beskeder, informationer. I en periode har der været afholdt “Kryon-Lys-Meditations” kurser, hvor Kryon er kommet meget igennem. Det har været lukkede forløb, som skulle gennemføres i en bestemt rækkefølge. Kryon-aftener har der ikke været så mange af i øvrigt. Jeg har været kanal for Kryon siden 2010 og der er kommet mange informationer som er givet videre på hjemmesiden og ligeledes i en facebookgruppe (Kryon – online). Du er velkommen der. Når Kryon kommer igennem er det en blanding af emner, jeg har været kanal for i 2010 til nu, men også andre ting, da kanaliseringerne retter sig mod deltagerne og deres temaer.

 

 

celeste-original

Celeste. Art: Birgitte og Peter Fich

Celeste-aftener. Kanalisering, Måske øvelser. Beskeder. Temadage/aftener.