Zoneterapi

 

Den Gyldne Zone 1

Zoneterapi: godt for alle aldre

På vores fødder, hænder, tunge, ansigt og i vores vores ører og iris findes zoner,  der indikerer, hvordan kroppen har det.  Fødder, hænder, ører, ansigt kan man desuden behandle på.

Det er for de fleste behageligt at blive behandlet på fødderne.

Zonerne er kortlagte områder, der handler om fysiske organer og systemer: Ved at behandle på zonerne bedres den fysiske krop, men også energi-kroppen via meridianer og chakras.

Samtidig med at fysikken støttes bearbejdes også følelser, stemninger, stressniveau mv.

Fra efterår 2017 er jeg ikke mere RAB behandler, da jeg har valgt det fra, og der er dermed ikke længere tilskud fra sygeforsikingen danmark samt flere af  af sundhedsordningerne til Zoneterapi.

Ønsker du selv at se et par råd, hvor zoneterapi som du selv kan udføre indgår, så kig med her, hvor det handler om vinter.

 

Den Gyldne Zone 4

Afslappende, afstressende, sundt

1100-300-4-mere om2

 

 

Mere om Zoneterapi:

Zoneterapi er en gammel behandlingsform, som har været anvendt i tusinder af år i  Østen, Amerika og Afrika. I Danmark opfattes det af mange, som en nyere behandlingsform.

Zoneterapi er en holistisk behandlingsform; det betyder, at en zoneterapeut vil se “alle” på de ting, der påvirker dig da alt hænger sammen.

Forskellige emner kan være relevante – f.eks.

  • kost (varieret, ensformig, kød, grøntsager, fedtstoffer)
  • arbejde (stress, stillesiddende, indeklima)
  • vaner (kaffe, rygning, slik, alkohol).
  • familieforhold (stress, selvværd, travlhed)
  • Boligforhold (indeklima)

Der er mange ting, der kan påvirke os i det daglige – og alt dette er med til at gøre os til det vi er – og til de sygdomme / symptomer vi har. Derfor ser vi på det hele, hvis det er relevant, og hvis du har lyst.

 

Zoner

zoner

En zoneterapeut arbejder ud fra den tankegang, at fødderne er et “billede” af kroppen – med muskler, knogler, væv og organer. Ved at behandle på ømme/belastede zoner på fødderne, kan kroppens funktioner påvirkes – og dermed kan kroppens balance genoprettes og man får det bedre.

De samme zoner findes også på hænderne, i ørerne osv. – men det har vist sig at være praktisk og meget virksomt at anvende fødderne til at behandle på.

 

Behandlingen

Behandlingen foregår på en  briks uden sko og strømper.

Den Gyldne Zone 5

Det skal helst være behageligt …..

Hvis det er relevant vil jeg kort rådgive dig om kost, vitaminer, mineraler og kosttilskud.  Ønsker du en dybere gennemgang, så er det måske en biopatisk test, eller vitamin-mineral test du skal overveje.

 

 

Journal

Ved første besøg optages der journal.

Du bliver spurgt om, hvorfor du kommer, hvilke symptomer du har. Men også tidligere symptomer, sygdomme og operationer, vil der blive spurgt om.
Har du fået medicin bliver dette også skrevet ned.
Kommer du med et mindre barn vil du blive spurgt om graviditeten, fødslen, amning osv.
Journalen er fortrolig og dine oplysninger bliver ikke givet videre.

Ønsker du ikke at fortælle noget er dette også ok.

 

 

Det kan være en ide at få yderligere hjælp og støtte kroppen yderligere – fx ved at blive testet for vitaminer/mineraler eller ved at få yderligere fokus på  yderligere fokus på skulder/nakke mv.

Prøv evt kombinationsbehandlingen, hvor zoneterapi sammensættes med skulder/nakke behandling.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoneterapi er ikke bare zoneterapi 

Zoneterapeut er ikke en beskyttet tittel – og det betyder at “alle” kan kalde sig zoneterapeut uanset, om de har et weekend kursus i zoneterapi eller har en dyberegående uddannelse.
Spørg dig for.
Check at din zoneterapeut er medlem af  f.eks. FDZ – og gerne at din zoneterapeut er RAB behandler (Alternativ Registreret Behandler).
Tilskud fra sygeforsikringen Danmark, sundhedsordninger mv gives kun hvis behandler er RAB registreret.
For at få tilskud fra sygeforsikringen Danmark, skal du have en diagnose/recept der er under et år gammel – men det  kræver ikke en henvisning.

 

Zoneterapi kan meget fint kombineres med andre behandlingsformer.

Zoneterapi kan med fordel kombineres med andre behandlingsformer, terapi og også med lægeordineret medicin.

cropped-Den-Gyldne-Zone-1.jpg