Akupunktur

Akupunktur

Den Gyldne Zone 8

Øreakupunktur – fx til smerter, “slank” , rygestop

På klinikken  bruges øreakupunktur – primært som supplement til andre behandlinger.

Behandlinger, hvor øreakupunkturen dog står alene er vægtregulering og rygestop.

De nåle der bruges er permanåle, som bliver siddende i øret når du går herfra. Nålene virker løsnende på muskelspændinger, smertelindrende og brugs også til at støtte op om kroppens energisystem.

Øreakupunkturen er en del af skulder-nakke kombinationsbehandlingen, som mange har glæde af.

 

1100-300-4-mere om2

 

Mere om øreakupunkturen

I ørerne findes zoner man kan arbejde med  – ligesom der gør under fødderne (zoneterapi), tungen (tungediagnose), iris (iris-diagnose).

De nåle jeg bruger er permanåle – små nåle, der sidder i ørerne indtil de falder ud, eller indtil du vælger at fjerne dem. De kan sidde fra 10 min til 3 uger.  Hvis nålen stadig sidder i øret efter 3 uger vil jeg anbefale at du tager den ud.

Nålen sørger for at der kommer mere opmærksom på et område, eller støtter op om at et organ, et system, eller en energi støttes.

 

Mere om akupunktur generelt

Akupunktur har været benyttet i flere tusinde år.
I Danmark fik det først rigtigt opmærksomhed efter at TV-udsendelser i 1970’erne viste, at man i Kina kunne lave store operationer uden at bruge narkose osv – kun ved at bruge akupunktur.
Akupunkturen kan bruges på flere måder.

Alternative behandlere, der bruger akupunktur, har ofte sat sig ind i den viden som kommer fra Kina, hvor man arbejder med energier, meridianer mv.