Spiritualitet mv

Hvad er spiritualitet?

Der er sikkert mange definitioner og mange opfattelser.  Mest af alt mener jeg at spiritualitet handler om at se/opleve at noget er større end lige en selv: At der er “noget”, der hænger sammen på en interessant måde. Hvad man så benævner det tror jeg er helt ligegyldigt. Det er en åbning, det handler om og en indsigt i, at man selv er et lille fnug i en stor sammenhæng. Min rejse i spiritualiteten har varet det meste af mit liv, startende med stor stor angst, forvirring og frustration.
Genklangfrauniverset_bogomslag_web_Mange skridt er gået siden da og mere og mere føler jeg, at jeg selv ved, hvor jeg hører hjemme: Alt er større end jeg troede og alle de kasser/rammer jeg havde puttet mig selv ned i har jeg måtte fjerne for at se alt på ny. Det har været en lang, besværlig men også givende rejse på alle måder.30.04.2012 udkom en spændende bog som jeg har fået lov til at være en del af, som netop handler om spirituelle oplevelser. Bogen er skrevet af mennesker mellem 17 og 65.
Måske er den noget for dig?  Du kan læse mit indlæg til bogen her.
Jeg har i lang tid arbejdet og kommunikeret med ressourcer  som mange fornemmer er der, men ikke kender til, primært fordi vi ikke hører om dem i skolen eller hjemmefra .
Denne kontakt og dette arbejde har medført, at du nu også snart på hjemmesiden MariaSkolen (samt allerede nu på facebook) kan følge med i kanaliseringer  mv fra blandt andet  Kryon, Maria, Celeste og Sct Germain.
Der er oprettet et par grupper på Facebook også, som du er velkommen i, hvis det interesserer dig.
Hvis du er interesseret kan du nedenfor læse ganske kort om nogle af de mestre jeg arbejder med og kanaliserer – samt mit møde med dem. Alt i alt møder der ændrede mit liv således at jeg mere og mere forstår hensigten med det.
Lys og Kærlighed
Gitte
 1100-300-4-mere om2

Kryon

kryon1

Del af billede, skabt af Peter og Birgitte Fich Christiansen.

Kryon er en ressource – en mester – som jeg arbejder med og har gjort siden efteråret 2010. Det har været et specielt personlighedsudviklende arbejde som opstod pga specielle situationer i mit liv. Sådanne oplevelser er dyrebare, men også svære.
Arbejdet med Kryon har været transformerende på mange måder, og har betydet meget for mig ligesom de personer i mit liv, der foranledigede at dette kunne ske.  Et billede af Kryon er skabt af de spirituelle billedkunstnere Birgitte og Peter Fich.

Kryon er en “Energi” en “Bevidsthed”, så derfor kan der ikke tages billeder – men ca således præsenterede han sig for mig .  Mit første bevidste møde med Kryon  var et lidt hårdt møde:  Han  viste sig i mit soveværelse og  holdt mig vågen en helt nat og viste mig billeder og film lynende hurtigt om, hvordan visse ting hænger sammen. Meget handlede om projektioner og bevidsthed om dette. Jeg var klar over undervisningen i det og også at jeg blot er “studerende” og intet ved.   Følgende sommer kanaliserede jeg Kryon, hver morgen, og først der slap en meget stor “spænding” i mit indre – en spænding der viste mig, at når jeg skal tage beskeder, så sker der noget specielt med mit system/min krop.  Året efter kom der et “system”,  som flere nu er undervist efter, og energierne er dermed ved at spredes. Systemet klargør primært krop og sjæl for ændringer og forberede egen vej. Systemet hedder Kryon-Lys-Meditation og er et samarbejde mellem Kryon og Maria i at støtte os i vores udvikling.

Alt i alt er meget i mit liv ændret og jeg forstår at jeg skal videreføre tekster og energier til andre – da det der gives er gaver til os alle; en rolle jeg er taknemmelig og glad for ogsom jeg vil gøre mit bedste for at udfylde.
Kryon kanaliseringerne vil blive lagt på hjemmeside MariaSkolen.
 Maria
mariaskolen-maria1

Billedet er skab af Peter Fich Christiansen.

Jeg har arbejdet med forskellige energier/mestre gennem årene. Maria kom meget igennem til mig december 2010, hvor et specielt samarbejde gik i gang.

Dette skete nogle måneder efter mødet med Kryon i en periode, hvor jeg måtte stille store spørgsmålstegn til livet, til kærligheden, og til hvad alting handler om. Hun var et svar på hjælp jeg manglede, præcis sådan er det ofte, når Mestre og hjælpere kan komme os nær: der skal være en åben dør.

 Marias indledende ord var “Vil du samarbejde med mig om kærlighed”, og ja, naturligvis ville jeg det.  Tid havde jeg ikke.  ressourcer havde jeg ikke. Jeg havde allerede lovet at bruge sommer-ferie-tid på Kryon kanalisering. Men Maria gav mig herefter små øvelser for at åbne mit hjerte igen og forstå sammenhænge. Hun hjalp mig til indsigten om at fysisk  du-og-jeg kærlighed er fin og smuk men at den store universielle kærlighed er en ganske anden. Det er denne kærlighed hun hjalp mig til at få adgang til og intet har været mere dejligt i mit liv end det. Hun forberedte mig også til noget af det Kryon-arbejde der siden skulle ske, forstår jeg nu.
Tekster fra Maria er ved at blive flyttet til hjemmesiden MariaSkolen  – du kan ligeledes finde tekster og øvelser i facebookgruppen “Marias Skare”.
Hver første lørdag i måneden kommer der kanaliserede ord fra Maria i forbindelse med “Gratis meditation- vi mødes i hjertet”.
Celeste
celeste-original

Celeste. Art: Birgitte og Peter FIch

 Celeste er en mester der dukkede op i mit soveværelse lige ved siden af mit hoved en nat.
Hun kiggede bare på mig, sagde ingenting. Måske 5-10 minutter efter, da hun forsvandt, kom ordet
“Celeste”. Jeg måtte dagen efter google en del for at se, om jeg kunne finde noget  – jeg var dengang ganske utrænet i  bevidst at tage imod informationer og beskeder sådan som jeg gør det i dag
Hun kendte til min angst for meget af dette – og jeg har senere forstået, at dette er årsagen til at mange af mine bevidste møder med hjælpere og mestre er sket, mens andre har været til stedet – omend fraværende (lavede noget andet/ sov).  Det er første senere jeg åbnede op for at arbejde med clairvoyance og kanalisering og fik prøvet af et trygt sted, hvordan kontakten kan ske.  Jeg kan anbefale denne skole, hvis du går i tanker om uddannelse eller træning.
Jeg var meget da google-søgningen guidede mig til Birgitte og Peter Fichs billeder, som var et næsten 100% match med det jeg havde set
Sct. Germain.
sct germain

Art. Peter Fich.

 Sct. germain mødte jeg mens jeg healede på en klient. Det var første bevidste møde.
Han stod pludselig for enden af briksen. Kiggede bare. Da han forsvandt sagde han “Sct. Germain”.  Jeg hørte det på fransk, og det er sådan jeg sidenhen har valgt at betegne ham. Der er mange byer og steder der hedder noget i den dur, så jeg fandt mange mærkelige ting da jeg googlede efterfølgende. Men endelig, efter flere timer,  fandt jeg noget jeg kunne bruge: Et billede der i den grad lignede det jeg havde set.  Jeg er meget ydmyg og glad over at nogen (Birgitte og Peter Fich) har valgt at dele deres arbejder på internettet så vi andre kan finde dem. Det har gjort min vej lettere.  At jeg sidenhen har mødt de fantastiske mennesker flere gange og mærket deres kærlighed og ydmyghed i forhold til deres arbejdsfelt har blot styrket mig i, hvor stort og smukt universet er skruet sammen.
Sct. Germain har nu (2015) banket på  i et års tid for at der skal  blive mere rum til kanaliseringer fra ham. Han er tit “med” ved kanaliseringsaftener og klient-kanaliseringer og nu er det så andre ting der skal ske. Jeg glæder mig til at se, hvad det er.
Tak fordi du læste med.
Og tak til Birgitte og Peter Fich for lån af billeder.
Du kan se meget mere om deres kunst her.
Kærligst,
Gitte